Rántott hekkfilé petrezselymes rizzsel recept

2014-12-29
  • Adag: 4
  • Elkészítési idő: 60perc

Összetevők

  • 50 dkg hekk filé
  • 30 dkg rizs
  • só ízlés szerint
  • petrezselyem ízlés szerint
  • panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
  • olaj kisütéshez

Elkészítés módja

Lépés 1

A szeleteket besózzuk. Majd először forgassuk meg a lisztben. Következik a tojásban (sózott) való megforgatás, végül hempergessük meg a prézliben is. Serpenyőben olajat hevítünk, és aranybarnára sütjük a halat.

Lépés 2

Megfőzzük a rizst sós vízben, majd leszűrjük. Frissen apróra vágott petrezselymet kevés olajon megfonnyasztunk és összekeverjük a rizzsel. Jó étvágyat!

Recept típus: , Címkék: , , , , Összetevők: , , , , , ,
A recept értékelése

(4 / 5)

4 5 2
Ha tetszett, értékeld a receptet!

2 fő értékelte ezt a recepet.

További receptek:
  • császármorzsa

    Császármorzsa

  • töltött káposzta

    Töltött káposzta

  • frankfurti leves

    Frankfurti leves

  • mákos guba recept

    Mákos guba

  • fasírtos sün recept

    Fasírtos Süni (hidegtál dekoráció)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 1 =